Az elmúlt 2 évben volt már elasztikus & csatos hordozónk, kompakt babakocsink. Mindegyiknek megvolt a maga bája, de most új kedvencet avattam!

Nara nagy kislány lett, a fel-le kéreckedések száma pedig exponenciálisan nőtt. Kellett valami, ami strapabíró, könnyű használni & instant segítség a jobb karomnak! Természetesen utazás kompatibilisnek is kellett lennie. 🌏

Az 1 hetes portói út teljesen jó teszt volt & most már bátran tudom kijelenteni, hogy megvan az új kedvenc @tushbaby csípőhordozó.

  • könnyű felcsatolni, mégis biztonsággal tudom vinni a kislányomat
  • a jobb karom instant felszabadult a súly alól
  • többféleképpen lehet használni (jobb & bal oldalt, középen + szoptató támasz is lehet)
  • a másik kezem szabadon mozog (1 kézzel biztonságosan tudom támasztani a hátát)
  • több zsebe is van extra dolgoknak, mint 1 tartalék pelus, törlőkendő, kulacstartó stb.)
  • borzasztó csinos - valljuk be, a funkcionalitás megelőzi a dizájnt, de azért plusz, ha valami jól néz ki. 😉
TUSHBABAY HIPSEAT

Az anyaság előtt arról voltam híres, hogy a körömlakkom színe is passzol az ‘outfit’-hez. Szeretem a divatot & kísérletezni vele.

Ne értsetek félre, nálam is sokszor befigyel a pizsi-melegítő naci-vastag zokni kombó - jóval a 4. trimeszter után, de ha van rá mód, szeretek kiöltözni.

Semmi nem űbereli már a komfortot, de ez nem azt jelenti, hogy nem nézhetünk ki jól.

Azt is bevallom, hogy szeretem azokat a kiegészítőket, amelyek arra hivatottak, hogy a te (& gyermeked) életét megkönnyítse - mint a @tushbaby csípőülőke, de szép köntösben.

Nem, ez még véletlenül sem tesz valakit jobb szülővé, de ha fontos valakinek a megjelenés, akkor ez egy aduász lesz nála.

🧁 a tortán: a bőr vegán és a céget nők alapították!

Ha kedvet kaptál és adnál egy esélyt neki, használd a TRAVELFAM kódot 15% kedvezményért a honlapjukon, vagy kattints a linkemre.