Örülök, hogy
e-Találkozunk!

Mi vagyunk ST, Gyula & Nara – egy háromtagú utazásra éhes magyar család.

Több, mint 4.000 napja vagyunk együtt, felfedeztünk 16 országot közösen (további 15-t külön-külön), 2021/22-ben Magyarország feltérképezésével töltöttük időnket, míg tavaly eljutottunk egészen Dél-Koreáig.

A JUSTDiariesTravel az én (ST) kreatív gyermekem. Mindig is rajongtam az utazásért, már pici gyerekként is. Majdnem ennyire szeretem az esztétikus, szép fotókat, kreatív képeket, így az évek alatt tanultam pár trükköt, hogy a saját családi utazós képeink visszaadják az ott megélt hangulatot.

Ahogy cseperedtem, úgy lett egyre nagyobb szenvedélyem az utazás. A legelső ötleteléstől, a tervezésen keresztül (igen, én azt is szeretem), az utazáson át egészen a hazaérkezésig, amikor is fáradtan, de mega élményekkel tele, elégedetten huppanunk a kanapéra.

Versenyszférában dolgozunk, de a szívünk mélyén nagy utazók vagyunk. Mindegy, hogy közel vagy távol fúj minket a szél. Minden útnak lenyomata van bennünk, mint egy tetoválás. Formál minket, hozzánk ad. Imádunk felfedezni, tapasztalni, megismerni desztinációkat, embereket, kultúrákat.

Egy baba érkezése a családba sokszor megrémíti az embereket, arra ösztönözve őket, hogy a 4 fal között maradjanak. Én viszont teljes mértékben abban hiszek, hogy az utazás mindenki számára pozitív hatással van (baba/gyerek és szülők egyaránt).

Meg szeretném mutatni, hogy lehet babával (majd később totyogóval) utazni, ha ez a szenvedélyed. Lehet közeli kis kirándulásokban gondolkodni az elején, ha az ad komfortot. A lényeg, hogy merjetek belevágni, mert megéri! Lesznek kihívások benne? Persze, de ezek a kihívások már a baba érkezésével megjelentek.  Hadd segítsek megmutatni milyen izgalmas és szuper együtt úton lenni!