Sorsszerű találkozás a Minett-tel

Eddig úgy alakult, hogy külföldi márkákkal, webshopokkal előbb kerültem kapcsolatba, mint magyarral, így borzasztóan örültem, amikor 2022 végén összefújt minket a szél Szilvivel.

Mondjuk ki hangosan: elég kevés magyar oldal (legyen az önálló márka, vagy webshop-ot üzemeltető vállalkozó), foglalkozik utazással. Ennél még sokkal kevesebb, aki családokkal foglalkozik. Olyannal pedig, ahol a családos utazás van a fókuszban, egészen egyszerűen nem találkoztam. Eddig.

Jó hír, hogy a Minett-nél minden van, ami egy jó családi utazáshoz kellhet: utazási kellékek, játékok, foglalkoztatók. A cikk alján pedig megtalálod a 10%-os kedvezményre feljogosító kuponkódomat!

Minett termékek
Minett termékek

Kedvenc termékeink

Djeco Vizes színező készlet

A kislányunk nagyon szereti a kreatív játékokat. Legyen az színező, kifestő, gyurmázás vagy puzzle - mindig szívesen játszik vele. Na most ezek közül azért egészen limitált, amit jó szívvel egy autós utazás alatt (vagy éppen a hotel szobában) is a kezébe tudok adni. Így olyan játékra gondoltam, amit szinte mindenhol elő tudunk venni & nem maszatol. A Djeco vizes színezőire esett a választásunk & most bevallom ezt is: mivel a mi gyerekkorunkban ilyen úri huncutságok még nem voltak, ha a gyerek megunja mi is szívesen színezgetünk vele 5-10 percet. 🙂 A filcet meg kell tölteni vízzel & a vízzel való festegetés során tűnik elő a színes kép. Az a legjobb benne, hogy a csomagban több lap is van, valamint újra & újra használható miután megszáradtak (ami csak pár perc). A másik tuti tippem, amiért ajánlom, hogy a legtöbb disztribútor drágábban adja a Djeco színezőket, így a Minett oldalán szuper áron kapod!

Itt éred el a Minett oldalán.

Djeco Vizes színező készlet
Djeco Vizes színező készlet
Boc'n'Roll Szendvicscsomagoló

Ez a szendvicscsomagoló több okból is kedves a szívemnek. Mondom is, hogy miért:

  • Legyen az szendvics, péksütemény vagy gyümölcs - morzsa- & foltmentesen szállítható benne. A belső vízhatlan rétege garantálja, hogy semmi ne szivárogjon ki.
  • Környezetbarát! - Mivel egy törléssel tisztítható (vagy igény esetén mosógépben is mosható), így újra & újra megpakolhatjátok mindenféle finomsággal.
  • Dizájnos - annyi féle minta közül választhattok, hogy az egész családnak jut 1-1 szuper színes, egyedi darab. Az én kedvencem az utazós!

És ha eddig nem győztelek volna meg, akkor mondom a tuti ötleteket:

  • Ha kiteríted tökéletesen funkcionál a gyermeked alátéteként - így nem kell azon aggónod, hogy mennyire maszatolja össze az abroszt, vagy az étterem terítőjét.
  • Illetve ha már elfogyott belőle a finomság & teljesen biztos, hogy nem is kerül bele másik (amíg ki nincs takarítva), akkor vészhelyzetekben akár pelenkázó alátétként is funkcionálhat.

Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkor ide kattints.

Boc'n'Roll Szendvicscsomagoló
Boc'n'Roll szendvics csomagoló (RollEat)
IZY 500ml termosz kulacs

Mindig nagyon fontos, hogy hidratáltak maradjunk. És ez bizony nemcsak a kis feledzőinkre igaz, hanem ránk is. Milyen sokszor felejtünk el inni, ugye?

Lehet, hogy nem mindenki, de engem például mindig motivál, ha valami szép kulacsom van, amikor utazunk. (Meg úgy igazából bárhol máshol is: otthon, az irodában munka közben stb.). Ezért én nagyon nagy becsben tartom a Mandulavirágzásos Van Gogh kulacsomat. Az nálam már csak hab a tortán, hogy kitűnően tartja a hőt. Így a győri és pozsonyi karácsonyi vásárban a meleg tea, itthon és a melegebb időkben pedig majd a hideg víz/limonádé megy majd bele.

Itt éred el, ha téged is érdekel.

IZY 500ml termosz kulacs, Van Gogh kollekció, Mandulavirágzás
IZY 500ml termosz kulacs, Van Gogh kollekció, Mandulavirágzás

Ha te is szívesen vásárolnál innen, akkor pedig használd a JUSTDIARIES10 kódot 10% kedvezményért! 🙂