Mobil alkalmazások családi utazáshoz – eBook

1 500 Ft

Ma már mindenre van egy applikáció. Az utazás témaköre sem kivétel. Ezért ebben a kalauzban összegyűjtöttem több, mint 100 mobil alkalmazást, amelyek mind az utazásunkat hivatottak megkönnyíteni. Tervezés, pakolás, úton-útfélen, autópályán és levegőben, városnézés, biztonság, szórakozás, szülőség… Te böksz egy témát, én mutatom hozzá az alkalmazást, ebben a tematizált eBook-ban.

Cikkszám: mobil-alkalmazasok-csaladi-utazashoz-eBook Kategóriák: ,

Leírás

App-kalauz utazáshoz (nemcsak családosoknak)

A technológia világában spártai körülmények uralkodnak: megszoksz vagy megszöksz! Ma már mindenre van egy applikáció. Az utazás témaköre sem kivétel. Sőt, milliónyi opcióból választhatunk. Szülőként a mindennapi életben is azonnali megoldást keresek. Ez az utazásainknál is így van. Szeretek gyors és hatékony lenni. Ezért ebben a eBook-ban összegyűjtöttem több, mint 100 mobil alkalmazást, amelyek mind az utazásunkat hivatottak megkönnyíteni. Tervezés, pakolás, úton-útfélen, autópályán és levegőben, városnézés, biztonság, szórakozás, szülőség… Te böksz egy témát, én mutatom hozzá az alkalmazást, ebben a tematizált eBook-ban.

Ne felejtsd el: ez a Mobil alkalmazások családi utazáshoz – eBook ajándékként jár a CSALÁDI UTAZÁS OKOSAN eBook mellé. Ha azt megveszed, ezt már ne tedd a kosaradba. 🙂