Kis Színező Nagy Kalandoroknak „Évszakok” – PDF

500 Ft

Utazásaink során fontos, hogy az elpakolt játékok kis helyen is elférjenek, igaz? Emellett nagyra értékelem, ha valami tematikusan még illik is az éppen aktuális utunkhoz. A Kis színező Nagy Kalandoroknak egy olyan 4 oldalas színező-kész PDF, amiben minden évszakban 1-1 közlekedési eszköz is megjelenik, ami beszélgetés indítóként is funkcionál.

Cikkszám: kis-szinezo-nagy-kalandoroknak-coloring-1 Kategóriák: ,

Leírás

Kis színező Nagy kalandoroknak

Utazásaink során fontos, hogy az elpakolt játékok kis helyen is elférjenek, igaz? Emiatt mi sokszor viszünk füzetet, színezőt, néhány ceruzát/filcet – kis helyen elfér és mind autós, mind repülős (vonatos/buszos/hajós/biciklis) utazások alkalmával is kiváló. Nagyon szeretem, ha valami tematikusan még illik is az éppen aktuális utunkhoz. A Kis Színező Nagy Kalandoroknak egy olyan 4 oldalas színező-kész PDF, amiben minden évszakban 1-1 közlekedési eszköz is megjelenik, ami beszélgetés indítóként is funkcionál.
Kompakt mérete miatt nálunk alapdarab, sőt, mivel a PDF-et te magad tudod kinyomtatni, olyan méretben nyomtatod, ami neked kényelmes (A4, A3, egy oldalas vagy dupla – gondolva egy picit a környezettudatosságra is).