Családi utazás okosan – eBook

4 500 Ft

Ebben a kalauzban sok ötletet (és egy csipetnyi inspirációt) adok neked, hogyan költs tudatosan utazásaitok alatt, hogyan spórolhatsz pénzt az utazás megtervezésétől egészen az utazás utolsó pillanatáig. Hadd mutassam be a családi utazásokra optimalizált pénzmegtakarítást és költségvetés-tervezést – mert az igazi varázslat odakint történik.

Cikkszám: csaladi-utazas-okosan-eBook Kategóriák: ,

Leírás

Spórolós tippek & pénztárca kímélő ötletek utazáshoz
CSALÁDI UTAZÁS OKOSAN

Ne felejtsd el: a Mobil alkalmazások Családi Utazáshoz eBook önállóan is megvásárolható, a CSALÁDI UTAZÁS OKOSAN kalauzhoz ajándékba jár. 🙂

Mindig is szerettél utazni, de nagyon drága hobbinak találod? Ráadásul már bővült a család is? Nemrég érkezett új családtag és azt sem tudod, hogy kezdjetek neki (újra) az utazásnak?
Ebben a családi utazások specialistája kalauzban sok ötletet (és egy csipetnyi inspirációt) adok neked, hogyan költs tudatosan utazásaitok alatt, hogyan spórolhatsz pénzt az utazás megtervezésétől egészen az utazás utolsó pillanatáig.
Ez a kalauz ideális azoknak,
• akik egy vagy több aprótalppal szeretnének utazni és a lehető legjobb ár-érték arányban megmutatni nekik milyen csodálatos ez a bolygó,
• akik meg vannak győződve arról, hogy nem lehet pénztárca kímélően utazni – bátran állítom, hogy a tippek, trükkök nagy részét bárki alkalmazhatja, gyerekkel vagy anélkül.
Hadd mutassam be a családi utazásokra optimalizált pénzmegtakarítást és költségvetés-tervezést – mert az igazi varázslat odakint történik.

30+ ország
50+ oldal
70+ tipp
Ajándék: 100+ Mobil Alkalmazások Családi Utazáshoz